Brunei Darussalam

View listings

brunei-darussalam.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Brunei Darussalam

Fastigheter till salu i Brunei Darussalam

Brunei eller Sultanatet i Brunei, officiellt benämnt Nagara Brunei Darussalam, är en liten nation som ligger på ön Borneo, uppdelad i två delar. Det gränsar till Malaysia och har utsikt över Sydkinesiska havet. Det är känt för sina stränder och tropiska skogar, de flesta är en del av skyddade reserver som kännetecknas av stor biologisk mångfald. Huvudstaden, Bandar Seri Begawan, är hem till den överdådiga moskén Jame'Asr Hassanil Bolkiah med sina 29 gyllene kupoler. Det magnifika palatset i huvudstaden, Istana Nurul Iman, är bostad för den nuvarande sultan i Brunei. Med undantag för kusten mot Sydkinesiska havet gränsar den helt till Malaysia.

Det genomsnittliga inköpspriset för fastigheter till salu i Brunei sjönk med 11% från året innan, enligt ett prisindex som publicerats av monetära myndigheten Brunei Darussalam (AMBD).

Centralbanken släppte idag sitt första index för bostadsfastigheter (RPPI), som bedömer villkoren på fastighetsmarknaden och spårar förändringar i genomsnittspriset på bostadsfastigheter i alla fyra distrikt.

AMBD hävdade att indexet för fastighetspris till salu i Brunei skulle mäta prisvärdet för hushåll i Brunei och kan också tjäna som en makroekonomisk indikator på ekonomisk tillväxt och finansiell stabilitet.

De flesta av transaktionerna för fastigheter till salu i Brunei är enfamiljshus (51%), följt av terrasshus (22%), radhus (16%), lägenheter (7%) och mark (4%).

En studie som genomfördes av University Brunei Darussalam förra året fann att familjerelationer och allmänna bostadspolicyer har påverkat mönstren för att köpa fastigheter till salu i Brunei.

Brunei har en unik fastighetsmarknad på grund av närvaron av ett massivt offentligt bostadserbjudande för medborgarna.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 3313

Försäljning 2:a, Brunei Darussalam, Bandar Seri Begawan, Bandar Seri Begawan, center

9,824,410.00SEK
Försäljning
2:a

100 m²
Lilium Garden ligger belägen I hjärtat av det residentiella området men också på ett 15 minuters promenad avstånd från stranden I side. Tomten ligger ...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB